Rejsetips

Ting du bør opleve i Afrika før du dør

En rejse til Afrika er ikke noget, der bliver mange af os forundt. Ikke fordi det er så meget dyrere end så meget andet, som vi foretager os, men fordi det for mange af os almindelige danskere, kan virke overvældende og for voldsomt. Som om vi har en illusion af et øde land, hvor folk dør af sult på gaden.

Nu er det ikke hele Afrika der er som vi ser i nødhjælpsvideoerne. Afrika er et vidunderligt kontinent, med de mest fantastiske naturoplevelser man kan forestille sig.

Her er et par at de ting, som du absolut skal se i din levetid.

Victoria Falls

Et af verdens mest spektakulære syn, er en af de beskrivelser, der ofte bliver brugt om Victoria Falls. Mosi-oa-Tunya, som de egentlig hedder, strækker sig langt og ligger i både Zimbabwe og Zambia. Med et fald på 108 meter og en målt volumen på 12800 kubikmeter i sekundet, er det et af de mest fantastiske vandfald i hele verden.

Pyramiderne i Giza

De gamle egyptere har altid vakt vor fascination. Pyramiderne har en stor del af skylden. Disse fantastiske gamle gravmonumenter til mægtige faraoer, står som et evigt minde om en civilisation, der have sin storhedstid og fald, mens vi stadig boede i jordhytter.

Flamingoer i Kenya

Lake Nakuru National Park er hjemsted for over en million Flamingoer, hvilket kan give besøgende et helt fantastisk syn. Intet andet sted finder man så mange af de spøjse fugle, og hvis man får muligheden, så skal man ikke snyde sig selv for den.

Afrika byder på tusinder af oplevelser, som bare viser at der er noget at komme efter for enhver. Så det er i den grad besværet værd, at tage en tur dertil, og det er noget som enhver bør opleve mindst en gang i sin levetid.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *