Rejseblog Rejsetips

Derfor bør du tage til Thailand

Skal du til Thailand? Om det er 2 uger i varmen i vinterferien, eller om I tager en måned ud af kalenderen, for at tage rundt og se det smukke land i Sydøstasien, så er denne guide til dig. Her får du en guide til, det vigtigste du skal se og opleve i Thailand på din ferie, samtidig med at du får baggrundsviden om landet, der aldrig har været koloniseret. Dertil får du information, om hvad du bør spise, og hvilken billig massage du bør tage. 

Læs herunder mere om hvad Thailand er for en størrelse, og hvorfor du burde tage dertil.

Hvad er Thailand for en størrelse?

Thailand er et land i Sydøstasien, der på de fleste sider, er omringet af koralblot vand som man har kunne se i filmen ”The Beach” med Leonardo DiCaprio  som er blevet optaget på en af Thailands fine Bounty strande. Thailand er kendetegnet med deres søde, venlig og imødekommende folkefærd. Derfor har Thailand i de sidste 20-30 år været et sted mange turister kom til, da det var her, der var flotte strande med lækkert vand og venligt folkefærd.  Det er et billigt sted at komme til for os danskere, dog er det dyrere end nogle af de omkringliggende lande. Thailand er et gammelt kongerige. Der grænser sig op til lande som Myanmar, Laos, Cambodja og Malaysia. Thailand adskiller sig fra de andre lande ved at Thailand aldrig har været koloniseret, som mange af de andre lande i Asien har været, af forskellige europæiske stormagter. I starten af år 1200-tallet, kom et folk ved navn taifolket til Thailand fra det sydlige Kina. Det var det folk, som først var i Thailand, så vidt vides, og som indførte det thailandske sprog og budismen.

Hvorfor skal du tage til Thailand?

I Thailand er de også kendt på grund af deres køkken. Det thailandske køkken er meget populært med deres ”Phad thai” og deres retter med nudler og ris, og så med kød som rejer og kylling eller oksekød. Disse retter er meget billige i Thailand, og man får meget for sine penge i Thailand. I Danmark kan man også mange steder smage det thailandske køkken hos wok restauranter og hos thairestauranter. Maden er dog en del dyrere her, da det koster omkring 80 kr. for en ret her i Danmark. Dette er grundet råvarernes priser og de høje skatter vi har her i Danmark. Der er dog mange ting, man kan tage til Thailand for også deres billige massage. Thailand er også kendt for deres billige thaimassage, hvor man kan få gode massager til 60 kr. for en time, hvilket selvfølgelig er en hel anden pris end herhjemme.

Hvem bør rejse til Thailand?

Hvis du er til varme temperaturer og flotte strande, så burde du tage til Thailand. Thailand er virkelig for dem der vil slappe af og nyde livet, med pool og strand, til dem der gerne vil have en længere solferie. En solferie, som har en vis længde, da man ikkelige tager en forlænget weekend eller en uge til Thailand. Hvis man tager til Thailand, på grund af solferie, så bør man helt klart tage 2 uger eller mere afsted. Find inspiration og de bedste rejser til Thailand her, så du kan rejse afsted til solens varme og Bounty hvide strande nu.

Tak for at du læste med. Jeg håber du blev inspireret til at tage til Thailand.   

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *