Uncategorized

3 gode grunde til at tage til Kenya

Lige nu er der ikke mange, der rejser ud i den store verden, men som alle ved, så kommer der også en tid efter covid-19. En tid hvor det igen bliver “normalt” og hvor man igen kan rejse ud og få de store oplevelser. Det betyder også, at der er mange der har sparet på deres normale rejsebudget, og at der derfor kan være kortere vej til en af de store rejser, som mange går rundt om drømmer om. 

Noget af det, som der er rigtig mange, der har en drøm om at opleve er at komme på Safari i Afrika og opleve den storslåede natur og de mange fantastiske dyr. Hvis du hører til en af dem, der går med en lille drøm om det, men endnu ikke har besluttet dig, så er der her 3 gode grunde til at tage på Safari i Kenya

1: Fantastiske dyr

Kenya er et af de mest fantastiske lande i Afrika, når det kommer til at opleve et rigt og varieret dyreliv. Her kan du opleve mere eller mindre alle de dyr som de fleste nok vil tænke på, når man siger ordet Afrika. Du kan opleve alt fra vortesvin og surikater til antiloper, krokodiller, zebraer, gorillaer og naturligvis løver og elefanter. Masai Mara reservatet er verdensberømt, hvor man kan opleve gnuer og zebraer migrerer i hundredetusinde vis. 

2: Fantastisk natur

Naturen i Kenya er et kapitel for sig. Her kan du opleve alt fra lange lækre palmeklædte bountystrande til de store savanner, frodige skove, store floder og søer og ikke mindst de store bjerge, der er blandt de højste i Afrika. Du får med andre ord mere eller mindre alt hvad hjertet begærer inden for relativ kort afstand.

3: Fantastisk klima

Der er mange der tænker på en voldsom varme, når de tænker på Afrika. Sådan er det dog ikke i Kenya. Geografisk ligger Kenya midt på ækvator, hvilket betyder at der er et tropisk klima, og det er varmt året rundt, uden det bliver ulideligt. Især i den centrale Kenya og i hovedstaden er klimaer mellem 20-27 grader året rundt, mens det er varmere i det østlige og ved vandet. Der er regnsæson fra marts til juni. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *