Rejseblog Rejsetips

2 af Afrikas mest afslappende feriedestinationer

Afrika kan tilbyde mange forskellige rejser, alt efter hvad man er ude efter. Her er lidt inspiration til 2 forskellige destinationer i Afrika. En som kan tilbyde lidt af det hele, og en anden som kan noget helt unikt.

Charterrejse med bygningsværk fra 2500 år F.Kr.

Alt efter om du er på udgik efter maximal hotelafslapning med eller uden børn eller om du vil på romantisk sejlads ned af Nilen, så er Egypten det perfekte sted. Det fantastiske ved Egypten er, at du kan det hele. Hvis du har børn og blot er på udgik efter et bræk i hverdagen, og vil afsted til et nemt og sikkert hotelressort, så er Sam El Sheikh det perfekte sted at holde ferie. Området i og omkring Sam El Sheik er netop bygget med dette ene formål. Det er ikke så lang tid siden der kun ørken, og i dag står der en smuk turistby. Sam El Sheikh er virkelig et sted du kan få valuta for pengene, når det gælder hotelophold, og ofte kan du finde afbudsrejser til ingen penge. Og hvis du gerne vil ud og se pyramiderne, kan du for et beskedent beløb, tage en dagstur til pyramiderne.

Alexandria er en romantisk storby på toppen af Egypten. Her er der også rigtig mange forhistoriske ting at opleve, som eksempelvis de gamle romerske teater ruiner eller de ikoniske mumier fra gammel egyptisk tid. Fra Alexandria kan dig og kæresten også nemt køre til Nilen, som ligger meget tæt på, og sejle en tur romantisk tur ned til Cairo og se pyramiderne. Det vil være et cruise i sent vil glemme.

Det uspolerede paradis

Denne destination er til dig som gerne vil betale lidt mere, men som vil opleve et lille gemt paradis. Med kun 200.000 turister om året er Seychellerne den perfekte destination til dig og partneren der gerne vil tage stikket ud, og tage på den mest afslappende ferie i har været på endnu. Man kan også sagtens tage børn hertil, men da det ikke er en turistfælde og primært er rå natur, og altså ikke forlystelser, skal man blot have dette i mente. Gennemsnits temperaturen på Seychellerne er 29 grader, så i skal ikke være bange for at det bliver koldt, uanset hvornår i vælger at tage af sted.

Det er det perfekte sted, hvis man elsker naturen. Her finder man nogle af de bedste steder at dykke og snorkle. Man kan endda som en af de eneste 2 steder i verden se naturligt levende landskildpadder. Når I Googler billeder af Seychellerne og ser det smukke blå vand, er det ikke en overfortolkning af hvordan vandet i virkeligheden ser ud. Seychellerne befinder sig i et tropist område, man kan derfor tage på tur gennem junglen eller ud og se blomsterplantager eller palmer med kæmpe kokosnødder på. Hvis det er her du vil hen med kæresten eller familien kan du med fordel læse mere her. Det er præcis som man forestiller sig en paradis Ø ville se ud.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *