Rejsetips

Tag din firbenede ven med på ferien

Overvejer du at tage hunden med på ferien? Vi har samlet et par gode tips og tricks for at give jer en så god ferie som muligt. Her kan du se 3 brugbare tips til turen.

Afrikas Destinationer

En tur til Afrika kræver noget overvejelse i, hvor man skal tage hen på ferie og hvor længe man skal være væk. Denne unikke verdensdel byder på mange forskellige kulturelle destinationer.

Når hunden skal med på ferie er det vigtigt at læse op på det pågældende lands regler og love for kæledyr. Mange dele af Afrika har en let tilgang til det med kæledyr, hvorimod andre lande kan være lidt vanskeligere at få hunden med på ferie i.

Når det er på plads, kan man begynde at arrangere udflugter og oplevelser, hvor alle i familien kan være med. Her kan det være en god ide at vælge steder med meget natur, så jeres hund kan have ligeså meget glæde af ferien som I andre.

Hundens sundhed på turen

Når hunden skal langt væk hjemmefra er det vigtigt at opretholde god pasning og pleje for din fire-benede ven. En god ting er at medbringe noget lejetøj eller bamser med til hunden, hvis den skal være alene i et par timer imens i andre, er ude og spise i de Afrikanske omgivelser.

Imens I har lidt alene tid og hunden er på hotellet, vil det være oplagt at undersøge, hvor I kan finde god og sund hundemad med de mineraler og vitaminer familiens bedste ven behøver. Vi kan anbefale hundemaden fra gilpa.dk, som stræber efter god nærende kvalitetsmad for netop jeres hund.

Dernæst og det en god idé at lufte hunden så jævnligt så muligt og hermed også bruge meget tid med den på ferien, så den ikke får hjemve eller bliver destruktiv på grund af kedsomhed.

Ligesom jer er det vigtigt, at i som hundeejere tager jeres hund til dyrlægen inden afrejse, for at få de vaccinationer for diverse sygdomme, så i undgår ukomfortable situationer på ferien.

Aktiviteter for hele familien

Afrikas lande byder på mange anderledes attraktioner, som man normalt ikke lige umiddelbart kommer ud for til daglig. Det er en god ting at finde nogle aktiviteter HVOR alle i familien kan være med.

Når I har fundet jeres ønskedestination, er det muligt at indhente inspiration fra forskellige sider på Google samt videoer på YouTube med ideer til sjove og spændende attraktioner for alle i familien.

Her kan det være en god ide at tage en lille ”doggy bag” med til jeres hund med hundemad og vand, hvis i tager på en heldagsudflugt.

Når hunden skal med på ferie er det vigtigt at tage hensyn til hundens behov og respektere, hvis det er nogle uforudsete situationer. Man må hele tiden huske på, at en ferie med hunden skal planlægges nøje, men er en kæmpe fornøjelse når alt spiller sammen, og derudover er en god måde at få hele familien samlet på.

One Response

  1. Det er virkelig en skøn artikel og endda med fremragnede hundemad! Det kan varmt anbefales!!!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *