Uncategorized

3 steder som du bør spille golf i Afrika

Er du den helt store golfspiller, har du sikkert spillet livet ud af de største golfbaner i Danmark, uanset om det er Great Nothern i Kerteminde eller om det er The Scandinavian i Farum. Hvis dette er tilfældet og du leder efter nye udfordringer er der hjælp at hente. I Sydafrika er der masser af baner, du ville drømme om at komme ned og spille på. Her er vores bud på de 3 vigtigste baner for dig.

Simola Golf – 18 huller, par 72, 6950 yards

Du kommer nærmest ikke mere syd på i Afrika, end hvis du tager til Krysna og besøger Simola Golf. Det der gør Simola til en mindeværdig oplevelse er det faktum at banen er skabt af Jack Nicklaus, som anses for at være en af de bedste golfspillere nogensinde. Han har skabt en utrolig smuk bane inden i to naturlige amfiteatre, som giver dig en enestående udsigt udover Det indiske Ocean, Lagunaen, og Quteniqua-Bjergene. Banen er designet til at være udfordrende, men greenen er stadig bred nok til at selv nyere spiller kan spille sikkert gennem banen og derved stadig være med til spillet. Området og banen gør til sammen at dette er et must at opleve hvis du brænder for golf.

Lost city course – 18 huller, par 72, 7681 yards

Denne bane er designet af Gar Player, som var den tredje golfspiller i verden til at vinde alle fire majors, denne bedrift er kun eftergjort af Jack Nicklaus og Tiger Woods. Banen er hud i et klippefyldt terræn med udsigt over det bjergrige landskab der er dækket af bushbeplantning. Banen udgøres af store bunkers og de fantastiske greens er omgivet af vand. Det 13. hul indeholder endda en overraskelse som har gjort at hundredvis af bolde er blevet væk, nemlig indeholder vandet på hul 13 ca. 40 nilkrokodiller. Alt dette skaber de perfekte omstændigheder for en fantastisk golfrunde.

Pezula golf course – 18 huller, par 72, 6909 yards

Her skal vi langt over både det Indiske Ocean og Krysna-bugten, vi skal bevæge os op ad The Garden Route, hvor vi finder Pezula golf bane. Denne bane består af smukke fairways og greens, der snor sig gennem et uberørt landskab som er noget af det smukkeste du finder. Der smukke vandpartier, store bunkers og perfekte greens. Der er her også utrolig gode træningsområde hvis du er en nyere golfspiller.

Uanset om det er det ene eller det andet sted der har vækket din interesse, kan du virkelig se frem til en fantastisk golfoplevelse. Hvis du vil have hjælp til bookning, vil det være muligt hos Golfbreaks.dk, som har specialiseret sig i golfrejser. Så om det er til dig og golfklubben eller hele familien bør du komme af sted.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *