Rejsetips

Frivilligt arbejde i Afrika

Hvert år rejser massevis af danskere til Afrika for at lave frivilligt arbejde. Da Afrika er et kæmpe kontinent har du mulighed for at komme mange forskellige steder hen i Afrika, hvis du gerne vil lave frivilligt arbejde. Du kan arbejde med mange forskellige projekter. I sidste ende er det helt op til dig, hvad der passer dig bedst. Her får du nogle bud på, hvad du kan lave.

Hjælp børn på børnehjem

I Afrika er de stadigvæk hårdt ramt af AIDS, og derfor har mange børn mistet deres forældre, samtidig med at børnene er født med AIDS. Det gør, at der er kæmpe behov for at hjælpe børn på mange børnehjem i Afrika.

Det er sådan set i store dele af Afrika, så det er ikke sådan, at du kun kan vælge den ene eller anden del af Afrika. Det er alt fra nord til syd.

Herudover er der en masse lejre med børn. Det er disse lejre, som du måske har set i reklamer, hvor du kan sende penge ned til dem og hjælpe. Men du kan også få lov at komme ned og hjælpe dem på den måde.

 

Pas på dyr

I Afrika har de en helt fantastisk natur og herunder også et vildt naturliv. De har alt fra giraffer til løver, og der findes faktisk steder, hvor du kan passe på disse dyr. Disse steder koster ofte penge, da der er rift om pladserne.

Samtidig er det nok begrænset, hvor meget du hjælper dyrene i forhold til stedets dyrlæge, men du kan få en helt igennem fantastisk oplevelse på denne måde.

Der er helt klar gode grunde til at gøre det på denne måde, hvis du har lyst til at se vilde dyr, samtidig med at du kan hjælpe det afrikanske naturliv.

 

Sådan kan du finansiere din tur

Frivilligt arbejde indbefatter, at du selv skal finansiere din tur, og det kan nogen gange være svært. Hvis du vil låne penge til din tur, kan du klikke her.

Ellers kan du planlægge din tur i god tid, så du har tid til at spare op til den. De fleste kan sagtens spare op til at lave frivilligt arbejde, hvis de arbejder fuldtid i et halvt år.

Det er især en god oplevelse, hvis du er ung, og derved kan du også hurtigere spare penge op, da du bor hjemme hos dine forældre.

Generelt vil vi anbefale, at du undersøger dine muligheder nærmere og finder ud af, hvor mange penge du behøver at spare sammen. Ofte er det langt mindre, end du lige går og tror.

At hjælpe andre er en god måde at se Afrika på og gøre en forskel for andre mennesker.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *