Rejsetips

Få styr på dine rettigheder når du rejser

Hvert år går danskere glip af mange penge, som de har ret til, fordi de ikke ved det. Der er en række situationer, hvor du er dækket af Rejsegarantifonden, så du ikke risikerer at miste alle pengene for den tur, som du har sparet op til i lang tid.

Rejsegarantifonden fungerer på den måde, at rejseselskaber betaler til dem, så forbrugerne kan være sikker på, at når noget går galt, så har de ret til penge. Det er en unik mulighed for forbrugere. Det har man gjort, fordi man ikke vil have, at forbrugerne ender i klemme, hvis et selskab pludselig går konkurs.

 

Sørg for at være ordentligt dækket

Når du skal rejse til Afrika, er det en god idé at købe en pakkerejse, for så er du dækket af rejsegarantifonden. Dvs. at hvis der sker noget med din tur, så kan du få pengene tilbage fra den. Hvis du selv rejser til Afrika og købte en tur dernede, så vil du ikke kunne få pengene tilbage for turen derned, hvis noget gik galt.

Du er også godt stillet, hvis du køber en flybillet, hvis du overholder de rette betingelser. Flybilletten skal købes fra Danmark med retur. Dog skriver Rejsegarantifonden på deres hjemmeside, at du nok ikke kan få pengene tilbage fra flybilletten, hvis flyselskabet går konkurs, inden du tager af sted. Så det er hele tiden vigtigt, at du selv sørger for at tjekke alle betingelser.

Hvis du bestiller en pakkerejse, så vil det ikke være et problem for dig, da du så er dækket. Så hvis du vil have sikkerhed, er det din bedste mulighed at købe en pakkerejse. Så ved du også, hvad du skal lave på din Afrika ferie.

 

Du kan læse mere om din mulighed for dækning på Rejsegarantifondens hjemmeside ved at klikke her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *