Rejsetips

Tag på jagt i Afrika

Er du en ivrig jæger, der elsker at bevæge dig i naturen og føle det sus det giver at opspore og nedlægge et dyr? Elsker du følelsen af at kunne benytte dit bytte til noget praktisk og jage på en etisk forsvarlig måde? Drømmer du om at prøve noget vildere, større og helt igennem uforglemmeligt?

Kan du svare ja til alle disse spørgsmål, så er der ingen tvivl om, at du skal prøve en jagtrejse til Afrika.

En jagtrejse foregår ved at du vælger en pakkeløsning, der alt efter hvor meget du betaler, giver dig adgang til en række jagtmuligheder i Afrikas fantastiske natur. Der vil du komme til at opleve en blanding af safari og jagt, hvilket er en oplevelse ingen jæger må snyde sig selv for.

I modsætning til hvad mange tror, så er disse jagtture ikke nedslagtning af dyr uden grund. Der gives aldrig tilladelse til at skyde truede dyr. Der findes flere typer jagtture, der alle er etisk forsvarlige og kommer naturen og dyrelivet til gode.

 

Trofæjagt

Ved en trofæjagt betaler man ekstra, for at få lov at skyde et dyr og medbringe trofæet hjem til Danmark. Det er især denne jagttype der har fået kritik, men de økonomiske midler der indbringes på denne type jagt, sikrer at dyrene og deres naturlige omgivelser, kan bevares og beskyttes.

Det er en ultimative oplevelse for en dansk jæger, der at vant til rådyr, småvildt og fasaner. Muligheden fro at nedlægge en bavian, en løve eller noget helt tredje er intet mindre en fantastisk. Jagt til fods i Afrika kan ikke beskrives med ord. Det er noget man er nødt til at opleve.

 

Reguleringsjagt

Som i Danmark er der tidspunkter, hvor dyrebestanden skal reguleres. Det kan man ikke komme uden om, hvis det hele skal være i balance og dyrene skal leve optimalt. Men i stedet for at parkens egne ansatte skyder dyrene, lader man udenlandske jægere betale for at gøre det. Det giver penge i kassen og mulighed for at forbedre dyrenes levevilkår.

Det er derfor ikke noget man bør skamme sig over, men i stedet blot nyde. Man gør en god gerning samtidig med, at man får en vidunderlig jagtoplevelse. En reguleringsjagt er en del billigere end trofæjagten, fordi man ikke beholder det skudte dyr, men det er jo heller ikke alle der går op i det.

 

Husk det rigtige udstyr

Det er vigtigt, at man husker de vigtigste grej, når man skal på jagt i Afrika. Gevær, dolke, praktisk tøj og meget mere – find eventuelt inspiration til dit udstyr her. Gå ikke på kompromis med kvaliteten, for det er jagt som du aldrig har oplevet det før i en natur, der ikke er så mild som vores egen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *