Rejsetips

Få en rejse for livet i det fantastiske Afrika

Når det kommer til rejser, så er vi danskere nogle vanedyr, der nødigt finder på noget alt for eksotisk eller fremmed. Er man typen, der gerne tager på charterferie til de kanariske øer eller Grækenland, så er det typisk det, som man bliver ved med at gøre. Eller har man opdaget glæderne ved Thailand og Vietnam, så vil de fleste af en rejser nok også blive noget i den dur.

Det er dog synd og skam, at vi på den måde går glip af utroligt meget, bare fordi vi er sådan nogle tryghedsnarkomaner, der er bange for at tage chancer. Vi ser billeder på Facebook af unge mennesker, der er taget til Afrika eller andre eksotiske steder, og siger ”Ja det kommer vi jo nok aldrig til. De kan vel sagtens.”, men hvad er det der afholder os fra at gøre det?

Afrika er et fantastisk sted, med fascinerende mennesker og kultur, hele enestående natur og et dyreliv, som man aldrig kommer til at se mage til.

 

Hvilken type rejse vil du have?

Afrika byder på så mange forskellige typer rejser, at man kan blive helt rundtosset. Netop fordi det er så ufatteligt stort, så kan man også få skræddersyet sin rejse, så den passer optimalt til ens ønsker og behov.

Vil man have en backpackeroplevelse, som man aldrig nogensinde glemmer, så kan man ikke vælge et bedre sted. Man kommer til at opleve det ægte Afrika, med den vilde natur og de mange spændende kulturer. Der findes mange gode overnatningsmuligheder, især i de mere udviklede lande. Ellers må man jo sove i telt på savannen. Det bør man faktisk prøve uanset hvad, da det er en Afrikaoplevelse man aldrig glemmer.

Safarirejser er også noget, man ikke bør snyde sig selv for. Vil man have mulighed for at opleve det vilde dyreliv på første hånd, men stadig i sikkerhed, så er det en Safari der er svaret. Her bliver man indlogeret på et godt hotel, med alle de fornødenheder, som man forventer af en god ferie. Derefter vil turen gå ud på savannen, hvor man ser løverne og alle de andre vilde dyr i deres naturlige omgivelser. Det er noget som ingen Zoologisk have nogensinde kan hamle op med.

 

Afrika er for alle

Der er ikke længere noget, man behøver at snakke om som en umulighed. Afrika er tilgængelig for enhver der virkelig vil, så det er bare med at begynde planlægningen. Bestil din rejse og billige flybilletter her allerede i dag, og få en oplevelse du vil huske så længe du lever. Der er ingen tvivl om, at du nok skal gå en helt fantastisk tur!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *