Rejsetips

Spar penge på dine flybilletter med disse 3 tips

Flybilletter er en af de udgifter, som du ikke kan komme udenom, hvis du skal ud på en længere rejse. Det er samtidig også en af de udgifter, hvor der kan være mange penge at spare, hvis du finder de billigst mulige flybilletter. Du får 3 tips til hvordan du gør det i denne artikel.

Rejs på de dage hvor andre ikke gider

Når du skal finde billige flybilletter, er det en stor fordel, hvis du er fleksibel, når det gælder tidspunkt for afrejse. Der er fx mange, der gerne vil rejse fredag og lørdag og få der vil rejse om tirsdagen. Derfor kan du ofte finde billige flybilletter, hvis du er fleksibel omkring hvilke dage du flyver.

På samme måde, vil de fleste også gerne rejse om morgenen eller op af dagen, og hvis du er villig til at rejse om aftenen og natten, kan der også være penge at spare der.

Det er også altid bedst, hvis du kan undgå at rejse i højsæson. Højsæson er ofte skolernes ferie, hvor de fleste har fri og dermed mulighed for at tage på ferie. Men når der er mange, der gerne vil have fat i billetterne, er de også dyrere. Og det gør sig også gældende på fx hotelpriser, og derfor kan der være mange penge at spare, hvis du kan undgå at rejse i højsæsonen.

 

Bestil i god tid

Det næste tip til at spare penge på dine flybilletter er at bestille dine billetter i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, er der kun et lille antal billetter til rådighed, og de er ofte dyre. Det bedste er ofte hvis du kan booke omkring 2 måneder, før du skal ud at flyve.

Vil du spare penge, når du låner penge? Der er gode nyheder for dig. Eksperten er et websted med sammenligning af finansielle institutioner, der giver nøjagtig, realtidsinformation om renter på lån fra alle långivere i København. Spar penge og sammenlign lånene fra alle långivere med det samme. Finansteamet på Eksperten.com kan hjælpe dig med alt fra refinansiering til gældskonsolidering. Eksperten.com er her for at hjælpe dig.

Flyselskaberne øger ofte priserne lige op til afrejse og derfor kan du spare mange penge, hvis du sørger for at være ude i god tid. Specielt en til to uger før afrejse stiger priserne på billetterne ofte markant.

Du skal dog ikke være ude i alt for god tid. Hvis du fx bestiller et helt år før, vil priserne også der være noget højere end hvis du venter til 2-3 måneder før afrejse.

Det er samtidig også en god idé, hvis du i god tid sørger for at booke lufthavnsparkering, så du heller ikke skal betale alt for mange penge, for at sætte din bil i lufthavnen, under din ferie.

 

Brug sammenligningstjenester

Vores sidste råd til at spare penge på flybilletterne er at bruge en af de sammenligningstjenester, der giver dig et overblik over forskellige flybilletterne til den destination, som du gerne vil rejse til. Et eksempel på en sammenligningstjeneste er momondo.dk, der kan hjælpe dig med at finde billige flybilletter.

Fordelen ved at bruge sammenligningstjenester er at du får et overblik over flybilletter fra forskellige selskaber, og det gør det dermed nemmere at finde det flyselskab, der har de billigste flybilletter.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *