Uncategorized

Den komplette guide til din safaritur i Afrika

Er du så heldig, at du snart skal rejse til Afrika? Vi har lavet den komplette guide til, hvordan du vælger din safari samt en huskeliste til alle de ting, som du bare ikke må glemme.

Hvor skal turen gå hen?

Det kan virke uoverskueligt, når man skal vælge hvor ens safaritur skal gå hen. Alle lande i Afrika har sine særpræg og destinationen afhænger af, hvad man ønsker at opleve.

Tanzania

Tanzania er en af Afrikas populæreste safaridestinationer. Dette skyldtes primært, at UNESCO’s liste over verdenskulturarv indeholder Serengeti National Park og Ngorongoro-krateret. Disse to parker huser nogen af Afrikas vilde dur, såsom løver og zebraer. Udover de to nationalparker ligger Kilimanjaro ligeledes i Tanzania. Kilimanjaro er Afrikas højeste bjerg og hvert år rejser tusindvis af turister til Tanzania for at se det høje vidunder.

Namibia:

Namibia er en ideel safaridestination for dig, som ønsker en kør-selv safari. Udover muligheden for at se det sjældne sorte næsehorn, kan man ligeledes tage ud at se den ældste ørken, Namib-ørkenen, hvor man kan se op til 340 meter høje røde sanddyner.

Kenya:

Kenya er ligeledes en af Afrikas mest kendte safaridestinationer – og ikke uden grund. ”Den Store Vandring” er i sig selv grund nok til at tage Kenya. ”Den Store Vandring” er når millioner af dyr som zebraer og krokodiller vandrer over sletterne.

Botswana:

Botswana er et af de dyreste safarilande, som er i Afrika. Dog er turen alle pengene værd. Den høje pris grunder i, en turiststrategi som går ud på, at der er et begrænset omfang turister, som må tage ind i Botswana om året. Botswana byder på tusindvis af dyrearter. I Chobe National Park kan du for eksempel se elefanter.

 

Sydafrika:

I Sydafrika snakker alle engelsk og infrastrukturen fungerer. Kruger Nationalpark er et mustsee, hvis du skal til Sydafrika. Her er det muligt at se de sjældne geparder. I Sydafrika kan du udover safari ligeledes opleve Cape Town, som er en af verdens smukkeste byer.

 

 

 

Huskeliste:

Vi har udarbejdet en huskeliste, så du undgår at stå ude i lufthavnen med tanken om, at der er noget du mangler.

Diverse:

–          Pas

–          Pung

–          Adapter

–          Mobil og oplader

–          Ørepropper

–          Kamera (og oplader)

–          Bog

–          Billetter (hoteller, billeje, fly)

–          Vaccinationskort

–          Kørekort

Tøj til rejsen:

–          Kasket

–          En varm trøje

–          Short

–          Fint tøj til middage hvor I skal spise ude

–          Sandaler

–          Lukkede kondisko

–          Strømper

–          Bælte

–          Lange bukser

–          T-shirts

–          Bluser

–          Undertøj

Toilettasken:

–          Solfaktor 50

–          Makeup

–          Medicin (hoved, mave og p-piller)

–          Barbergrej

–          Børste

–          Insektmiddel

–          Deodorant

–          Shampoo og balsam

–          3-i-1’er

–          Hygiejnebind

 

 

 

Typisk vil man kunne købe eventuelle ting man har glemt, når man kommer frem til destinationen. Man skal være opmærksom på, at ved nogen indkvarteringer, skal man selv medbringe sengelinned samt håndklæder, som du kan købe inden afrejse lige her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *