Rejsetips

Gode råd til rejsen

Er du en af de mange danskere, som vil væk fra kulden, og derfor har booket en rejse i påskeferien? Du er bestemt ikke den eneste. Mange danskere har besluttet sig for at tage ud at rejse. I denne artikel kan du finde gode råd til rejsen.

Husk det vigtigste

Når du skal ud at rejse er det vigtigt, at du husker det lille apotek. Det behøver slet ikke at fylde så meget, som det lyder til at gøre. Det er blot vigtigt, at man pakker alle de nødvendige piller, så man ikke ender med at ligge syg hele sin ferie. De mest nødvendige piller er piller mod hoved, mave og feber. Det er ikke sikkert, at det land, som din rejse til, har den samme lette adgang til et apotek, hvor det er muligt at købe piller. Hvis du desuden fejler noget mere end det normale, såsom astma eller allergi, så sørg selvfølgelige også for at pakke dette.

Alt det derhjemme

Der er også ting, som du skal huske at gøre lige inden, du forlader din bolig for at tage på ferie.

  • Lave en ekstranøgle til en ven eller et familiemedlem, som kan sørge for at vande planter og tjekke om alt er ok.
  • Pasning af kæledyr. De fleste foretrækker at få en ven eller et familiemedlem til at passe kæledyret fremfor et internat.
  • Skrue ned på radiator og gulvvarme – på den måde bruger du ikke unødvendige penge på at opvarme dit hjem, mens du alligevel er væk.
  • Tjek om der er nogen ændringer med flyet og hotellet
  • Får du avis, mad eller andet leveret, så sørg for at sætte dette på pause.
  • Køleskabets indhold bør tjekkes. Alt det som ikke kan holde sig frisk, bør du forære til en nabo eller en anden, som vil få gavn af det.
  • Hvis du skal være væk i længere tid, så kan man med fordel slukke for strømmen til el-artikler, såsom køleskab og fryser (tøm fryseren i tilfælde af dette)

Vær i god tid

Et andet råd til når du skal ud at rejse er at pakke i god tid. Rejser du kun med håndbagage, skal du virkelig mestre at pakke let. Er du så heldig, at du må have en stor kuffert med, så skal du skal huske at begrænse dine ting, da der jo helst skal være plads til en souvenir eller to.  Desuden skal du være realistisk, når du pakker. Kommer du virkelig til at gå med 6 par sko i den ene uge, hvor du skal afsted eller kan du begrænse det. Det samme gælder makeup – kommer du virkelig til at gide at tage mascara på, hver gang du har været i vandet? Hvis du skal på en ferie, hvor du har planer om at solbade meget, bør du få lavet en permanent hårfjerning. På den måde skal du ikke bekymre dig om du har hår de forkerte steder. Du kan læse meget mere om permanent hårfjerning lige her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *