Rejsetips

7 tips til at blive klar til afrejse

Har du booket sommerferierejsen? Så vil vi I denne artikel give dig vores bedste tips, således du kommer afsted uden problemer.

 

Undgå sygdom og indlæggelse

Der er intet værre tidspunkt at blive syg på end på ferie. Dog er der visse sygdomme, som man kan forebygge ved at få en vaccination inden, at man tager afsted på ferie. Man bør altid mindst to måneder inden afrejse, undersøge hvorvidt destinationen kræver, at man skal have en vaccination. Dog skal man være opmærksom på, at man ikke kan gardere sig mod alle sygdomme, så vær stadig forsigtigt med hvad du propper i munden og medbring diverse piller mod mavepine, hovedpine og så videre.

 

Pak de vigtigste dokumenter

Inden du tager afsted til lufthavnen, er det en god idé at printe alle de vigtige papirer, som du har i forbindelse med din rejse. Det indebærer for eksempel print af hotelbooking, flybilletter og billeje. Derudover er det altid en god idé at medbringe en kopi af passet, således du ikke er helt dårligt stillet, hvis du skulle miste det.

 

Tjek gyldighed og visum

Visse destinationer kræver, at du har et gyldigt pas og udløbsdatoen er længere væk end seks måneder. Hvis du skal rejse uden for Europas grænser, så bør du ligeledes tjekke op på om destinationen kræver, at du har et turistvisum. Dette bør du gøre i god tid, da processen godt kan være lang.

 

Forevig ferien

Hvis du gerne vil forevige feriestemningen og alle de minder, som du kommer til at få på din ferie, så sørg for, at din telefon virker optimalt til at kunne tage billeder. Lige her kan du finde en iPhone reparation, så du er helt klar til at klipse billeder af alle ting, som du vil opleve på din rejse.

Tjek vejret

Inden du begynder at pakke din kuffert, så tjek lige vejrudsigten for den by, som du skal rejse til. Hvis vejrudsigten viser, at det kommer til at stå ned i stænger, så bliver du nok nødt til at indse, at du skal pakke regnjakken med ned i kufferten. Hvis vejret omvendt siger fuld sol (7-9-13), så skal du selvfølgelig ikke pakke masser af lange bukser, gummistøvler, men blot pakke bikinier og en varm trøje til om aftenen.

 

Kufferten

Når du er færdig med at pakke din kuffert, så er det en god idé tjekke om kufferten først og fremmest kan lukkes helt. Dertil bør du købe en sikkerhedsgodkendt lås, så du er sikker på, at din kuffert kommer gennem rejsen uden, at folk kan få fingrene i dine dyrebare tid. Ydermere er det en god idé at lave et særligt kendetegn til din kuffert. På den måde er du ikke i tvivl om, hvilken kuffert som er din, når alle kufferterne kommer rullende på rullebåndet i lufthavnen.

 

Pak rejsestørrelser

Rejser du udelukkende med håndbagage, så skal du være opmærksom på, at du blot må have 100 ml’s beholdere med i lufthavnen. Når man er ude at rejse bruger man desuden sjældent en hel flaske shampoo, bodylotion og alle de andre toiletsager. Pak i stedet for små rejsestørrelser, så du ikke ender med at skulle smide tingene ud.

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *