Nyheder

Skal du nyde solen i Sydafrika? Så SKAL du besøge disse steder

Regnbuelandet, som Sydafrika også kaldes, er et smukt land, som alle i deres livstid burde besøge. I denne artikel, vil fortælle dig lidt om Sydafrika, og hvilke steder du bare skal besøge når du rejser til landet.

Fakta om Sydafrika

Sydafrika er et enestående naturskønt og spændende land at besøge. Hovedstaden i Sydafrika, hedder Pretoria. Der tales primært Engelsk, afrikaans og zulu. Klimaet i landet er meget tropisk, hvilket afspejler sig i landets høje temperaturer og mange regnvejrsdage.

Sydafrikanerne bruger ’Rand’ som deres valuta. Af religionerne er der både Kristendom, hinduisme, islam, jødedom og traditionelle afrikanske religioner.

Når du rejser til Sydafrika, skal du huske at blive vaccineret inden. Du kan her se hvilke vaccinationer til Sydafrika du skal have.

I Sydafrika, bor der omkring 56 mio. mennesker.

Cape Town / Kapstaden

Smukke Cape Town, ligger på den sydvestlige spids af Sydafrika. Dette betyder, at den store metropol, har et mere mildt middelhavsklima, end det mere tropiske miljø, som der er i resten af Sydafrika. Byen er godt placeret, som base for at udforske alle de attraktioner, som ligger tæt ved.

Cape Town, har nogle af de smukkeste strande i verden. Der findes også en masse fede museer du kan besøge og f.eks. se noget afrikansk kunst. Du kan også besøge ”The Castle og Good Hope” eller bare ’The Castle’, som er Cape Towns ældste bygning.

Besøg den smukke kronjuvel Kruger National Park

Du kan ikke besøge Sydafrika uden at vende næsen mod den populære nationalpark: ”Kruger National Park”. Kruger park, er en kæmpe lomme af bush og savanne, som grænser op til både Mozambique og Zimbabwe. Der er masser af dyreliv, flora og fauna og undersøge og beskue, når du besøger denne kronjuvel beliggende i den sydlige del af Sydafrika.

Noget som også gør parken så populær, er at dens mange asfalt- og grusveje, er i super god stand og derfor er det meget let at køre rundt i parken.

Se brune elefanter i Addo Elephant National Park

Denne enestående nationalpark, er meget berømt for dens meget specielle elefanter. Elefanterne i parken, har nemlig en meget særlig brunlig hudfarve. Dette skyldes den røde jord som befindes i store dele af parken.

Sammen med elefanterne, kan du også se mange andre dyr. Dyrene du møder i Addo National Park er f.eks. antiloper, løver, hyæner og strudse.

Addo National Park ligger i den østlige del af Sydafrika, og er en af landets største parker.

Du har forhåbentligt lært noget nyt om Sydafrika, ved at læse denne artikel. Husk at du altid kan finde informationer om hvilke vacciner du skal bruge når du skal ud og rejse ved at søge på blivvaccineret.dk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *