Afrika360, cape town
Rejsetips

Vores tips til hvordan du kan gøre rejsen til Sydafrika mere behagelig!

Her hos Afrika360 så elsker vi at rejse. Det er bevist at bidrage til personlig udvikling og kan føre til at nyt perspektiv på livet. I denne artikel vil vi fortælle om hvorfor du burde tage til Sydafrika, uden at gå på kompromis med din bekvemmelighed!

Sydafrikas perle

Sydafrika er et fantastisk smukt land. Især Capetowns unikke natur samt utrolige udsigt til både Atlanterhavet og det Indiske Ocean gør det til et must-see, for stort set alle der er interesseret i at rejse!

Over de seneste par år er der sket mange forandringer, som har positivt påvirket deres infrastruktur såvel som antallet af besøgende turister. Sydafrika har i lang tid været et af de mest besøgte lande i Afrika, navnlig er der mange som besøger Cape Town, landets lovgivende hovedstad.

De primært besøgende er europæere, amerikanere og asiater, som siden 2010 – hvor nationen var vært til VM i fodbold, har været med til at positivt påvirke Sydafrikas økonomi. Det er en utroligt situation for Sydafrika, eftersom de netop behandlede VM 2010 som en chance for at verden kunne opleve landet.

For mange lande i verden, så er uddelegeringen af internationale turneringer et kæmpe event. For et land som Syd Afrika kan det generere turister til landet, som naturligvis er med til at skabe vækst i landets økonomi.

Cape town

Cape town er landets mest attraktive turistby, som har set den største vækst i besøgende siden 2010. Det er den næst største by i landet, og med dens unikke terræn og bjerge, er det klart at se hvorfor så mange turister besøger byen hvert år.

Selvom antallet af besøgende fra Europa generelt steg i perioden efter 2010, så er det endnu ikke et sted særligt mange skandinaver besøger. Der kan være mange forskellige årsager til dette, men vi tror her hos Afrika360, at det er grundet den lange rejsetid der, ligesom alle andre lange flyveture, kan være ret så ubekvem.

For at flyve til Cape Town fra Kastrup lufthavn tager det nemlig helt op til 14 timer. De fleste mennesker kan blive enige om at lange flyveture kan være et mareridt. 14 timer i et fly kan næsten føles ulideligt, hvad skal man dog lave i alt den tid?

Udsigt, Afrika360

De essentielle items til at forkorte din rejse!

Først og fremmest, så bliver du nødt til at sove på flyveturen. Vi kan ikke forestille os andet, end at du vil have behov for at få dig en lur, på den lange tur. Så, inden turen starter, køb en nakkestøtte. Det værste der kan ske, er at du får hold i nakken, fordi du har sovet i en mærkelig position!

Dernæst så skal du download din yndlingsserie eller film til dit device, så du kan underholde dig selv i flyet. I sidste ende, så er der ikke meget bedre underholdning, end hvad Netflix tilbyder. Det er vist ikke alle deres serier og film som kan downloades, så her kan det være du desværre må gå på kompromis, men det er stadig bedre end ingenting.

Sidst men ikke mindst, har du naturligvis brug for et godt par høretelefoner. Du kan ikke sidde og forstyrre de andre i flyet med lyden fra din musik, eller film/serie, det er altså et must-have. Her er det naturligvis vigtigt at have det bedst mulige par, da dårlig lyd på sådan en lang rejse, kan blive ret irriterende at lytte til. Hvis du ikke er sikker på hvilket par høretelefoner du skal købe, så kan du klikke her for at få en oversigt!

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *