Rejsetips

Få en oplevelse for livet og bestig Kilimanjaro

Hvis man planlægger en rejse til Afrika, så er der sikkert mange ting, som man gerne vil opleve, såsom safarier, se indfødte landsbyer og opleve de enestående kulturer. Afrika er stort og meget omfattende, så der burde være oplevelser nok til et helt liv, men alligevel er der én ting som vi mener, at man bør opleve. Bestig bjerget Kilimanjaro.

Kilimanjaro er beliggende i Tanzania og er det højeste bjerg i Afrika. Som med al bjergbestigning kræver det en del forberedelse, men hvis man har formen og selvdisciplinen, så kan man få en oplevelse, man aldrig nogensinde glemmer.

Det kræver ikke umiddelbart nogen teknisk klatring at bestige Kilimanjaro, det er blot den fysiske form, der skal være på plads. Fra start til man når toppen af bjerger, tager det ca. 5 dage, hvis man holder en fornuftigt fart.

Det kræver naturligvis, at man medbringer det rette udstyr, for på toppen af bjerget er der permanent is og temperaturer helt ned til -25 grader. Du læse mere om bjergbestigning online, så du kan blive forberedt til en oplevelse for livet. Kilimanjaro venter dig og med det, en af de mest enestående naturoplevelser du nogensinde kommer til at opleve.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *