Rejsetips

4 interessante safari destinationer

Har du altid drømt om at tage på safari i Afrika og helt bogstaveligt høre løverne brøle? Så kan den drøm hurtigt blive meget virkelig.

På en safari i Afrika får du muligheden for at opleve de vilde dyr, som du aldrig har oplevet dem i en zoo. Du vil kunne opleve den drama, der hver dag finder sted på savannen, når de forskellige dyrearter jager deres bytte eller kæmper for, ikke at blive til et bytte for et rovdyr.

Det at vælge et safari er dog ikke lige til, for Afrika er et kanon stort kontinent og dermed er der også store variationer fra område til område. Vi har kigget nærmere på de fire mest populære safari destinationer i Afrika.

Kenya

De fleste der vil på safari ender med at vælge Kenya som stedet at tage hen. I Kenya lever der tusindvis af forskellige dyrearter som vi ikke oplever i de  europæisk natur. Du vil kunne opleve alt fra The Big 5 som er elefanter, næsehorn, bøfler, løver og leoparder, til eksotiske fuglearter eller nye interessante insekter som f.eks. skorpioner.

Ud over landets mange fantastiske dyr, kan du også opleve en utroligt smuk natur. I Kenya vil du kunne opleve alt lige fra savanner og floder til sletter og skove. Du kan ikke komme tættere på kulisserne i Løvernes Konge, end ved et besøg i Kenya.

Uganda

Der er en rigtig god grund til, at Uganda har fået tilnavnet ”Afrikas Perle”. Det er et land, der er helt unik på rigtig mange måder. Der er en utroligt smuk natur, der blandt andet består af store søer og floder, bjerge, vulkaner, regnskove og savanner – dette land har alt, hvad man kunne ønske sig at opleve på en safari.

Dyrelivet i Uganda følger med den meget varierende natur – der kan opleves utroligt mange forskellige dyrearter, der lever frit i deres naturlige habitater. Nogle af de mest populære dyr i Uganda er gorillaer og chimpanser som du ikke ser mange andre steder. Dertil findes det er særdeles varieret fugleliv. Du kan selvsagt også opleve The Big 5.

Namibia

Namibia er modsat Uganda, et land primært bestående af ørken, sletter og savannah. Når det er sagt, så er Namibia på ingen måde et kedeligt land at opleve. Du vil opleve store vide sletter som aldrig før, sanddyner store som bjerge og ikke mindst et meget interessant dyreliv der hver dag kæmper for overlevelse.

Namibia vil helt sikkert give dig en oplevelse af at være i, hvad vi i vesten forbinder med Afrika og du vil helt sikkert komme til at opleve The Big 5, som er et must når man tager på Safari.

Sydafrika

I Sydafrika vil du ikke kun opleve en flot natur og et rigt dyreliv, du vil også kunne opleve en masse forskellige befolkningsgrupper. Sydafrika er et af de lande i verden, der har flest forskellige befolkningsgrupper med vidt forskellige måder at leve på.

I Sydafrika kan du også opleve en utroligt flot natur i form af både hvide sandstrande, idylliske søområder, frodige regnskove, åbne savanner og majestætiske bjerge. Du vil endda også kunne opleve en masse forskellige dyr i form af både løver, antiloper, elefanter, næsehorn, giraffer, en masse forskellige fugle, hvaler, sæler og endda også pingviner.

Faktum er, at uanset, hvor hen i Afrika du vælger at tage på Safari, så vil du få en unik oplevelse. Alle lande har deres egen særpræget natur og ikke mindst dyreliv. Er du interesseret i at se de fem store dyr som alle snakker om, så sørg for at rejsen er arrangeret af eksperter i Safari rejser, da det kræver nogle erfarne guider at finde frem til alle de spændende dyr på de store åbne sletter.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *