Rejseblog

Få hjælp til at sælge huset, inden du rejser

Har du endelig fået mod til og mulighed for at realisere drømmen om at flytte til et andet land? Du har måske allerede dit nye hus på plads i det andet land. Det eneste, der mangler, er at få solgt dit hus hjemme i Danmark. Alt efter hvor i landet du bor, kan det være svært at få solgt sit hus, som nogle steder godt kan stå til salg i flere år, hvilket kan vælte hele drømmen. En boligadvokat kan dog hjælpe dig med at få solgt huset, inden du rejser, så du kan tage afsted uden bekymringer.

Mange ting at holde styr på

Når man står og skal til at flytte til et andet land, er der rigtig mange ting at holde styr på, og mange ting der skal gå op i en højere enhed. Det kan for eksempel være at starte på job i et nyt land, hvor der er helt nye skatteregler at forholde sig til, og det at ansættelsesdatoen skal passe med, hvornår du fratræder det tidligere job. Eventuel indskrivelse til skoler og generelt at sætte sig ind i den nye kultur kræver også en del research.

Fordelagtigt at kontakte en boligadvokat

Du skal også have købt eller lejet ny bolig i det land, du flytter til, og ikke mindst skal du have solgt din bolig i Danmark, inden du rejser. Det kræver utrolig meget overblik og overskud at holde styr på alle disse ting, og det gør det ikke nemmere, hvis juridiske og økonomiske aftaler ikke lige er det, du føler dig allermest tryg ved. I denne situation vil det dog være fordelagtigt for dig at kontakte en boligadvokat, som kan hjælpe dig med at få solgt dit hus.

Guider dig gennem hele forløbet

En boligadvokat overtager ansvaret for de juridiske aftaler og kontrakter, der findes i forbindelse med salg af dit hus. Boligadvokaten hjælper dig gennem det hele og giver dig professionel og upartisk rådgivning, så du er sikker på, at du får solgt dit hus uden ubehagelige overraskelser senere hen. Du står altså ikke helt alene med de store og tunge beslutninger, og du kan være sikker på, at alt foregår på en formel og korrekt måde. Boligadvokaten kan også guide dig til, hvilken salgsform der vil passe bedst til dig. Typiske salgsformer kan være via en ejendomsmægler, selv-salg, budrunde eller medsalg. Bruger du en ejendomsmægler, kan din boligadvokat også hjælpe dig med at fastsætte honoraret.

Kontakt en boligadvokat

Du kan kontakte en boligadvokat her, som giver dig første samtale gratis. Uanset hvor i landet du bor, kan boligadvokaten hjælpe dig, da de yder landsdækkende service.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *