Rejsetips

Derfor bør du tage mobil med til din Afrika ferie

Mange der tager til Afrika, har ikke adgang til data på deres mobil, og derfor tænker de, at der ikke er nogen grund til, at de tager deres mobil med. Med med den rette mobil og mobiltilbehør til den er der rigtig mange gode grunde til at tage din mobil med på ferie, også selvom du skal til Afrika.

Her giver vi dig nogle eksempler på, hvorfor du bør tage din mobil med til Afrika, og vi er sikker på, at det også får dig til at tage den med.

Wifi mange steder

Det er rigtigt, at du ikke har noget data i Afrika, da det næppe er med i dit mobilabonnement. Men i dag er der faktisk kommet en fast pris på det jf. EU, som betyder, at du ikke kommer til at betale en masse penge for dit data. Du skal dog lige undersøge reglerne inden, du tager af sted. For vi skriver ikke om dem i dette indlæg, så vi har ikke sat os ind i, hvordan det kommer til at fungere uden for EU.

Men selvom du ikke har data, så tilbyder mange steder i dag WIFI. Stort set alle hoteller har det, da de godt ved, at det er noget, som deres kunder gerne vil have. Det betyder for dig, at du kan uploade billeder fra din ferie om aftenen og på den måde kan du vise hele verden, hvad du har lavet.

Det er sjovt for dine venner og familie derhjemme at kunne følge med, mens du er væk. Samtidig kan I også tale sammen over internettet via gratis services som f.eks. Skype. Det giver nogle gode muligheder.

GPS virker stadigvæk

Hvis du har hentet din rute på Google Maps, så kan du stadigvæk bruge dit kort, selvom der ikke er data på det. Det skyldes, at GPS systemet, som viser hvor du er henne ikke har noget med data at gøre. Når din mobil er på data, bliver det blot mere nøjagtigt, siger din mobil, men det virker stadigvæk.

På den måde kan du faktisk finde rundt, selvom du er ude i ingenting. Det er ret fantastisk, at det virker så godt, og det er en funktion, som man hele tiden bruger, når man er i udlandet. Hvis du bruger den som GPS, så er det en god idé at skaffe sig noget mobiltilbehør, så du passer ordentligt på din mobil. Du kan finde masser af det lige her.

Desuden kan du i dag også filme og tage en masse billeder på din mobil, som er flottere end billeder, som du kunne tage for bare ti år siden. For de fleste er mobilen mere end rigeligt til at filme flotte ting.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *