Rejsetips

Cape Town er en af verdens mest cool byer

Med globalisering sker det tit, at unge rejser de samme steder hen og bosætter sig i kortere perioder af deres liv. Det er hvad mange kalder digitale nomader, og det har bl.a. gjort en by som Chiang Mai i Thailand til en lang rigere by end tidligere. Det samme er sket i Cape Town, da den de sidste ti år er blevet en af de mest cool steder at tage hen fra folk fra hele verden.

 

Masser af Youtubere i Cape Town

I gamle dage kunne det være svært at finde ud af, hvor man skulle tage hen, hvis det skulle være et af de steder, som var mest moderne. Det er langt lettere at finde ud af i dag, fordi du kan læse blogindlæg og se videoer med de mest moderne steder.

De seneste år har mange af de store Youtube stjerner taget turen forbi Cape Town, og det har gjort, at unge har fået øjnene op for det smukke sted.

 

Cape Town har det hele

Cape Town i Sydafrika virker som en ufattelig international by, selvom den stadigvæk har meget af sin egen charme, og det har da også gjort byen til et af de mest populære steder. For her kan du få alt det, som du er vant til fra en international by. F.eks. veganermad som især er populært blandt mange unge Youtubere.

Samtidig kan byen byde på alt, som du forbinder med Afrika. Især er der kort til den flotteste natur, hvor du kan gå på safari.

Det gør klart Cape Town til en sjovere by at besøge end mange andre steder, da de fleste er trætte af kun at se eksotiske dyr i Zoo. Dernede kan du blot tage på en safaritur, og så kan du se dyrene med det samme.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *