Rejsetips

5 steder du kan tage på jagt

Mange mennesker har fundet sig en ny primær hobby ved at gå jagt. Selvom Danmark er et dejligt land, som byder på mange gode jagtoplevelser rundt omkring på de danske herregårde, så drømmer mange om at opleve nogle helt fantastiske jagtrejser.

Og der er rigtig mange muligheder for at tage på en jagtrejse, som har oplevelser udover det sædvanlige. Læs med her og du kan få inspiration til 5 steder du kan overveje at tage på jagt i verden.

Sverige

Det første sted du kan overveje at tage på jagt er i Sverige. Vores naboer på den anden side af Øresund har masser af muligheder når det kommer til at få nogle unikke oplevelser. Den største oplevelse af dem alle i Sverige er at gå på jagt efter Elgen. Det er en af de helt store traditionelle trofæer, som alle garvet jægere ønsker at få.

England

Det andet sted du kan overveje at tage på jagt er i England. Her er det muligt at gå på jagt i meget traditionsrige omgivelser i form af skove og de gamle, klassiske engelske godser. I England er det muligt at jage alt fra fasaner til duer.

Østeuropa

Det tredje sted du kan overveje at tage på jagt er i Østeuropa. Der utrolig mange muligheder for at jage forskelligt vild i Østeuropa. Det er muligt at tage på bukkejagt i Rumænien, kronvildt i Polen og vildsvinejagt i Bulgarien. Alt sammen dyr der vil pynte i din trofæsamling.

Afrika

Det fjerde sted du kan overveje at tage på jagt er i Afrika. Det er måske alle jægers største drøm at komme ned til Afrika, for at jage vildt dernede. Afrika byder ikke kun på fantastisk sceneri, i form af det Afrikanske landskab, men også på dyr som du ikke finder på det Europæiske kontinents breddegrader. Du kan jage alt fra vandbøfler, antiloper til løver. Afrika har masser af destinationer, det afhænger bare af hvad du gerne vil jage.

Alaska

Det femte og sidste og sted du kan overveje at tage på jagt er i Alaska. Det er måske ikke et sted du selv har overvejet, men ikke desto mindre har Alaska masser af byde på. Med et snedækket landskab og en masse vildmarker har du mulighed for at gå jagt efter både elge og bjørne. Med Alaskas placering i verden lever der nogle helt unikke dyr i verden der, som er mulige at gå på jagt efter.

 

Der er masser af muligheder for få nogle helt unikke oplevelser, hvis du gerne vil ud på en jagtrejse. Det afhænger af hvad du gerne vil. Få fat i dine jagtkammerater og start planlægningen af en helt uforglemmelig jagtrejse.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *