Rejsetips

Det skal du huske inden rejsen til Afrika

Går turen snart til Afrika? Så er der lidt forskelligt, som du skal sørge for at have styr på inden afrejse. Men hvad er det vigtigste at pakke, og hvilke praktiske foranstaltninger er der inden afrejse? I denne artikel har vi samlet et par af de ting, som du skal have styr på inden og et par ting som du skal sørge for at pakke.

 

Solcreme og solbriller

I Afrika er de er et helt andet klima end herhjemme og en god solcreme sammen med et par solbriller er derfor nødvendigt til rejsen til Afrika. Du kan selvfølgelig også købe solcreme og solbriller når du er kommet frem. Men det er en fordel at have med hjemmefra, så du er beskyttet mod solen fra starten af.

Når du er afsted, er det en fordel at søge skygge i timerne midt på dagen fra 12-15 hvor solen er kraftigst. Hvis du regner med at bade under ferien, er det også en fordel med en solcreme der er vandfast.

 

De nødvendige vaccinationer

En af de praktisk foranstaltninger, som der skal være styr på inden afrejse er de nødvendige vaccinationer. På en rejse til Afrika bliver du udsat for nogle anderledes bakterier end du er vant til herhjemmefra og det er derfor vigtigt at være vaccineret.

Det er forskelligt, hvilke vaccinationer der er vigtige alt efter hvilken del af Afrika du rejser til. Samtidig har det også noget at sige, hvor længe du skal være væk, hvilke vaccinationer der er de vigtigste.

Du kan overveje at få lavet dine vaccinationer på et apotek, der tilbyder vaccinationer. På apoteket kan du få vaccinationer med certificerede vaccinatører så patientsikkerheden er i top. Hvis du godt kunne tænke dig at få vaccinationer på apoteket kan du læse mere via sikker vaccination.

 

Tøj efter vejret

Noget som du altid skal huske at have med, når du skal ud og rejse er tøj efter vejret. Du har sikkert allerede en idé om hvordan vejret er der hvor du skal rejse hen. Men det er altid en god idé at holde øje med vejrudsigten i dagene op til afrejse. På den måde, er du sikker på at pakke noget tøj efter vejret, så du hverken kommer til at fryse eller få det for varmt.

Samtidig er det altid en god idé at tage en varm og blød trøje med, som du kan have på under flyveturen, så du får en behagelig rejse.

 

Rejseforsikring

En sidste ting, som du skal have styr på inden afrejse er rejseforsikring. Du har garanteret allerede en eller anden form for forsikring, som også dækker, når du er ude at rejse. Men for at være helt sikker på at du er dækket, er det en fordel at tjekke op på din forsikring en ekstra gang.

Det kan fx være at din forsikring kun dækker korte rejser, så du har brug for en udvidet forsikring, hvis du skal være væk i længere tid.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *