Rejsetips

Sådan får du lidt ekstra penge til din Afrika-tur

Flybilletten er bestilt, hotellet er booket, og du er allerede ved at planlægge, hvilke oplevelser du skal have i Afrika. Måske er der en helt speciel tur, du gerne vil på, men pengepungen rækker ikke helt dertil. Her er der nogle tips til, hvordan du får lidt ekstra penge til din Afrika-tur.

Sælg ud

Der er sikkert mange ting derhjemme, som du ikke har brug for. Det kan være tøj, sko, smykker, pynteting, gamle mobiltelefoner, bøger, spillekonsoller mm. Listen er lang, når det kommer til ting, som du faktisk kan tjene på. For at sælge dine ting, gælder det om at tage nogle gode billeder af tingene, så de ser attraktive ud. Herefter kan du lægge billederne op med en god og beskrivende tekst. Du kan blandt andet lægge dit købsopslag på Facebook og Den Blå Avis. Hvis du bedre kan lide at stå med køberen ansigt til ansigt, kan du med fordel leje en stand på et loppemarked og sælge ud af dine ting der.

 

Spil nu

En anden måde at tjene penge på er ved at spille på diverse spillemaskiner i diverse spillehaller. Der findes et hav af muligheder både på computeren og telefonen. Når du spiller om penge, vil det være en god idé at sørge for at stoppe spilleriet, når du har optjent de penge, som du har brug for. På den måde undgår du at tabe penge, hvilket vil være det stik modsatte af hensigten. Hvis du har svært ved at overskue, hvilke online kasinoer og spillehaller du skal vælge, kan du med fordel klikke her. Her vil du finde anmeldelser, guides, artikler og vejledning til spil online. Spil nu – og du vil kunne få lidt ekstra penge til din rejse til Afrika.

 

Kvit smøgerne

Hvis du ryger, og der er nogle måneder til, du skal rejse, kan det helt sikkert betale sig at lægge cigaretterne på hylden. Det er selvfølgelig bedst for dig rent helbredsmæssigt, men det er samtidig godt for din økonomi. Cigaretter er rigtig dyre, og ved enten at nedsætte dit forbrug eller stoppe helt vil du kunne se det på din bankkonto. Især hvis I er flere i familien, der ryger og skal af sted sammen, vil I kunne spare en del. Du kan med fordel indsætte de penge, som du normalt ville bruge på cigaretter, ind på en opsparingskonto. Efter det vil du kunne se, hvor mange penge du rent faktisk har sparet.

Dette er blot nogle få idéer til, hvordan du kan få lidt ekstra penge mellem hænderne, inden du rejser til Afrika. Der findes mange andre metoder, og det handler blot om at tænke lidt ud af boksen.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *