Rejsetips

Enestående oplevelser i Sydafrika

Når snakken falder på rejser til Afrika, så er der nok safari og primitive landsbyer, som de fleste tænker på. Vi har vore billede af Afrika fra Karen Blixen og de mange film, som man har set igennem sit liv. Det er heller ikke forkert, da Afrika har noget af den mest enestående natur i verden, men der er meget mere end det. Der er også en rig historie og mange forskellige kulturer.

Tag på en fantastisk rejse til Sydafrika og få oplevelser, som du aldrig nogensinde vil kunne finde mage til.

 

Cape Town

Med sin helt unikke placering ved en af de mest dramatiske kystlinjer i verden, er hovedstaden i Sydafrika, Cape Town, et besøg værd. Byen er især kendt for sine enestående restauranter og du vil kunne komme på en kulinarisk rejse, der har den flotteste baggrund, da Cape Town ikke kun har hav, men også bjerge. Det er en helt unik by, der byder på en masse oplevelser.

 

Robben Island

Hvis man er til historisk og fuldstændig unik oplevelse, som man vil fortælle om resten af sit liv, så er skal man besøge Robben Island. Navnet siger måske ikke de fleste danskere ret meget, men øen har jaft en gæst, som nok får klokken til at ringe.

På Robben Island har man nemlig mulighed for at stå i den celle, hvor selveste Nelson Mandela tilbragte 27 år af sit liv. Det er en oplevelse der sætter tankerne i gang og bestemt ikke må undværes.

 

Kruger National Park

Der skal naturligvis også være plads til natur og safari. Man kan simpelthen ikke tage til Afrika uden at opleve dette.  Hvis man vil se alle de klassiker afrikanske dyr i fri natur, så er Kruger et sted, som man under ingen omstændigheder må undvære.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *