Nyheder Rejsetips

3 essentielle ting du bør gøre i Afrika

Det er svært kun at vælge 3 ting, som du bør lave i Afrika, for der er så mange fede ting, som du kan lave dernede. Afrika er enormt, men man skal jo starte et sted.

Tag på safari

Vi kan ikke tale om Afrika uden at nævne safari og deres fantastiske natur. Ingen andre steder har du mulighed for at se så mange dyr, som du kan se i Afrika.

Det giver dig en helt unik mulighed for at opleve Afrika fra dens bedste side. Her er løver, elefanter, flodheste, næsehorn og giraffer.

Det virker absurd at tage til Afrika uden at tage på safari, for der er altså noget helt fantastisk ved at se på dyr, når du er i Afrika. Det er langt federe end at se dem i fangenskab, selvom zoologiske haver er blevet langt bedre i den vestlige verden de seneste år.

Du må love os, at du ikke snyder dig selv for en god safari. Du behøver ikke engang at købe en safaritur hjemmefra. Det eneste du skal gøre er at undersøge i hvilke lande, det er bedst at tage til for at gå på safari.

Men det er altså ikke noget krav, at du køber en tur hjemmefra, det er blot rart så du ved, hvad du skal lave dernede.

 

Nyd naturen

Det er lidt i samme tråd som safari og så slet ikke. For Afrika har en ufattelig smuk natur fra kæmpe ørkenområde ved Sahara til det smukke Victoria Vandfald mellem grænsen til Zimbabwe og Zambia.

Snyd ikke dig selv for alt den smukke natur, som du finder alle disse steder. Der er masser af luksusresorts, hvor du kan bo tæt ved et vandfald til ude i en bush, hvor du kan høre flodheste om natten.

Det er helt fantastisk, og flere af disse steder kan du dyrke yoga, mens du ser på denne smukke natur. Det er sjovere at dyrke yoga, mens du kan kigge på en flot natur. Det gode ved yoga er, at du kan dyrke det alle steder, hvis du blot har en yogamåtte med.

Hvis du har brug for en yogamåtte, kan du se disse.

 

Se pyramiderne

Hvis I tager til Ægypten, bør I se pyramiderne. Det gode ved ferier til Ægypten er, at det ikke koster særlig meget at rejse derned på et resort fra Danmark.

Det gør Ægypten til en langt mere oplagt destination end mange andre steder i Afrika. Hvis du fx skal til Sydafrika koster det dig hurtigt over 10.000 kroner blot at komme derned. Det skyldes selvfølgelig, at der er lang til Sydafrika.

Men uanset hvor du tager hen til Afrika, er vi sikker på, at du ikke kommer til at fortryde det. Der er noget at se over det hele.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *