Nyheder Rejseblog Rejsetips

Oplev en eventyrlig bryllupsrejse i Afrika

At holde et bryllup kræver planlægning. Der er meget, I skal have styr på såsom lokaler, mad, gæsteliste, musik, tøj osv. Er I nået så langt til at have det hele mere eller mindre på plads, kommer spørgsmålet om, hvor bryllupsrejsen så skal gå hen.

Er I ude efter en storbyferie? Skal det være en ferie fyldt med oplevelser eller foretrækker I en afslappende ferie, hvor I bruger tiden på at nyde hinanden og den lækre destination? Mulighederne er mange.

I Afrika er det hovedsageligt den nordlige del, såsom Egypten, Tunis og Marokko, der er velbesøgt af danske turister, mens man skal lede lidt efter bekendte, der har været længere sydpå. Det vil sige, at der er god mulighed for at planlægge en unik bryllupsrejse, som ingen andre har været på.

Her kommer vores bud på 3 afrikanske destinationer, som helt sikkert vil slå benene væk under jer samt give jer en helt uforglemmelig bryllupsrejse:

Nyd hinanden på Zanzibar

Tænker man på Zanzibar, forestiller man sig kridt hvide sandstrande, turkisblåt vand og eksotiske palmer. Sådan er virkeligheden også! Zanzibar er en ø-gruppe i det indiske Ocean ud for Tanzania’s kyst. Ø-gruppen består af ikke mindre end 52 øer, hvor Unguja er hovedøen med hovedstad og økonomisk centrum. En anden af ø-gruppens store øer er Pemba Island. Her finder i det eventyrlige resort, Manta resort, som byder på bownty strande, krystalklart blå vand og et hotelværelse under vandet, hvor I kan ligge i sengen og studere eksotiske fisk.

Der er ikke noget prangende over hotellet i sig selv ud over den fantastiske beliggenhed, men her kommer du nok så langt væk fra civilisationen, som du nogensinde har prøvet. Det indbyder til et ophold, hvor I kommer tæt på naturen og hinanden. Ægteparret, der ejer resortet er fra Sverige, men personalet er lokale. Der er desuden et stort fokus på bæredygtighed og at støtte op omkring lokalbefolkningen og lokale initiativer. Resortet byder på forskellige pakker afhængigt af, hvad I gerne vil opleve. Se mere på mantaresort.dk

Turen er for parret, der vil prøve noget udover det sædvanlige og prioriterer unikke oplevelser frem for luksus.

Tag på Safari i Kenya

Når man er i Afrika bør man unde sig selv at tage på Safari. Der er flere steder, hvor det er en mulighed at tage på safari, heriblandt; Kenya, Botswana, Syd Afrika, Tanzania og Zimbabwe.

Tager du på safari i Zimbabwe, kan du kombinere din ferie med et besøg hos det imponerende vandfald, Victoria Falls, som er et 1,6 km bredt vandfald, der har et fald på ikke mindre en 128 meter. I Zimbabwe finder du en stor koncentration af nogle af Afrikas mest kendte dyrearter og de lokale guider har ry for at være yderst kompetence. I Zimbabwe finder du blandt andet to kendte nationalparker, Hwange National Park og Mana Pools, hvoraf den sidste er påført på UNESCOs liste over verdensnaturarv. Ofte vil man bo på en Lodge eller camp i nationalparken eller dyrereservatet, hvorfra man tager på safariture i området. Der er et overflod af rejsebureauer, der arrangerer forskellige former for safariture i Afrika, så kontakt dit nærmeste rejsebureau og få information om deres tilbud.

En safaritur er for de eventyrlystne, der vil have adventure og action på deres bryllupsrejse.

Storbyferie i Cape Town

Vil du prøve en storbyferie ud over det sædvanlige, er et glimrende forslag at tage til Sydafrikas hovedstad, Cape Town, som ofte udråbes til at være en af verdens smukkeste byer.  Her får du storby for alle pengene samtidig med, der er et behagelige klima og har mulighed for at deltage i mange forskellige former for vandsport og adventureaktiviteter. Hvad med at dykke med hvidhajer, som befinder sig i hobetal i de sydafrikanske farvande? Landet er også kendt for sine udsøgte vine, og der er rig mulighed for at tage på vinsmagning på en af de mange vingårde. Sydafrikas forhistorie er desuden spændende at studere – her kan du få mere viden om blandt andet tiden med apartheid på byen utallige museer. I Sydafrika finder du også den verdensberømte Kruger Nationalpark, som du måske har set naturudsendelser fra. Her er der mulighed for at kombinere en safaritur med storbyferie.

Rejsen er for dem, der gerne vil kombinere storby oplevelser, men samtidig vil blive klogere på landets kultur og opleve lokale seværdigheder.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *